Despre noi

Cine suntem?

Pro Copy este o companie cu capital privat integral românesc, având experiență, de peste 15 ani, în domeniu.

Societatea activează în urmatoarele domenii:

  • Produse birotică și papetărie;
  • Echipamente IT&C și periferice;
  • Service și mentenanță pentru echipamente de birou și IT&C;
  • Sisteme de monitorizare și supraveghere;
  • Produse protocol, articole administrative (produse de curățenie, electrice și sanitare);
  • Echipamente protecția muncii;
  • Articole promoționale.

Până în prezent, compania a cunoscut o creștere stabilă prin mărirea permanentă a numarului de clienți și diversificarea constantă a gamei de produse având, în acest moment, peste 8000 de produse, ce acoperă orice nevoi ale activității de birou. Oferim cele mai valoroase brand-uri, dar și o serie de mărci alternative, în vederea optimizării bugetului clienților.

Ne dorim să fim un partener de încredere al afacerilor dumneavoastră, ce vă oferă o gamă largă de produse și servicii de cea mai bună calitate, soluții optime și profesionale, care să raspundă cerințelor tuturor categoriilor de clienti.

Pro Copy a implementat, la începutul anului 2012, sistemul de management al calității ISO 9001 și ISO 14001 care vine sa recunoască și să certifice ansamblul de servicii oferite clienților.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să consultați sectiunea de Contact a site-ului nostru.


Echipa Pro Copy

În prezent compania noastră are un numar de 10 angajați dintre care 9 sunt angrenați în activitatea operatională unul asigurând elementele de natură financiar contabilă.
Dacă vrei să faci parte din echipa Pro Copy accesează secțiunea de Cariere.


Cine sunt clienții nostrii?

Portofoliul clienților noștri este format din companii naționale sau multinaționale din domenii diverse, întreprinderi mici și mijlocii sau întreprinderi și instituții publice .