Noua generaţie de imprimante și multifuncționale HP 2018

  Noua generaţie de imprimante HP 2018. Sigure. Inteligente. Imprimare color accesibilă.
  Noile imprimante HP înseamnă în primul rând securitate, culori puternice, întreruperi minime și un cost total scăzut per pagină.

   

  • MFP A3 HP PageWide Enterprise şi Pro (CU CERNEALĂ)
  Cel mai mic cost de la HP pentru imprimări color A3
  Obţii calitatea pe care o aştepţi, cu tehnologia HP PageWide, care asigură cel mai scăzut cost pe pagină color de la HP.
  Afirmaţia privind cel mai mic cost pe pagină color este valabilă pentru dispozitivele care nu sunt vândute prin contract: comparaţie a dispozitivelor HP PageWide A3 cu majoritatea echipamentelor MFP cu cerneală/laser color (3.000 – 7.499 Euro) şi imprimantelor cu cerneală/laser color (cu o singură funcţie) (1.500 – 2.999 Euro), din ianuarie/februarie 2017. Cost pe pagină (CPP) raportat de Gap Intelligence în rapoartele de preţuri şi promoţii din ianuarie/februarie 2017, comparaţiile pentru dispozitivele/consumabilele care nu sunt vândute prin contract bazându-se pe specificaţiile publicate de producători pentru cartuşele de capacitate foarte mare, inclusiv pentru consumabilele cu durată de viaţă îndelungată şi pentru capacităţile în pagini. Capacitatea medie a produselor HP se bazează pe ISO/IEC 24711, la imprimare continuă în modul implicit. Capacitatea reală variază în funcţie de conţinutul paginilor imprimate şi de alţi factori.

   

   

  • MFP LaserJet color A3

  Evitaţi întreruperile de productivitate, cu un echipament MFP HP LaserJet proiectat pentru a maximiza timpul de funcţionare, astfel încât să puteţi conta pe rezultate fiabile în fiecare zi.

  Imprimarea color de calitate la o valoare excelentă este o alegere inteligentă pentru orice firmă. Produceţi documente color premium, de calitate profesională, la un cost competitiv, cu un echipament MFP HP LaserJet color conceput pentru a reda într-o lumină foarte favorabilă lucrările şi afacerea dumneavoastră.

  Finalizaţi foarte rapid lucrările de scanare de mare volum – cu viteze de până la 180 ipm3 – şi evitaţi paşii suplimentari, cu un echipament MFP Flow conceput pentru productivitate maximă.

   

   

  • LaserJet MFP M436 series

  Contaţi pe productivitatea unui MFP A3 fiabil, accesibil, pentru extinderea potenţialului. Simplificaţi fluxurile de lucru cu soluţii eficiente de scanare şi copiere şi beneficiaţi de reţea şi de monitorizare de la distanţă.

  Cu LaserJet MFP M436 poți avea un copiator A3 convenabil. Maximizezi performanţa.
  Imprimare, copiere şi scanare automată faţă-verso. Viteză de până la 23ppm la un cost scăzut pe pagină.